aanbod

Energetisch werk - terugvinden van je innerlijke kracht

In mijn praktijk in Lent werk ik samen met jou aan het terugvinden van je innerlijke kracht en aan het maken van  keuzes vanuit je hart.

Als energetisch therapeut werk ik met de energie die overal is. We zijn allemaal onderdeel van een groot energieveld en ieder mens heeft een energieveld om zich heen. Deze energie is altijd in beweging en vaak voelen we dit ook!

Je herkent vast wel die gevoelens van kriebels in je buik, het gevoel dat de zenuwen door je keel gieren en er een steen op je maag ligt; het gevoel alsof je een brok in je keel hebt.

Veel van mijn cliënten kunnen ook feilloos aanvoelen hoe de sfeer in een bepaalde ruimte is en merken vanzelf of er een vijandige of liefdevolle energie hangt.

Door omstandigheden die in ieder leven voorkomen, kan het gebeuren dat de energie in jou niet meer vrijuit kan stromen; energie gaat dan vastzitten. Met mijn handen kan ik de blokkades in jouw lichaam voelen. Ik kan deze in beweging brengen waardoor de vastzittende energie weer vrijuit kan gaan stromen.  Hierdoor kan ons lichaam zich zelf weer gaan herstellen, ons zelfgenezend vermogen kan weer voor de balans gaan zorgen.

Bij deze vorm van behandeling zit je gewoon op een stoel en hoeft er niet uitgebreid gepraat te worden als je dit niet wil. Grote kans dat je zelf ook heel precies kan voelen wat er gebeurt en welk effect dit heeft.

Persoonlijke begeleiding

We kijken naar wat in je leven speelt en waardoor dit mogelijk wordt veroorzaakt. Vaak raak je uit balans omdat je hart niet meer meedoet bij beslissingen en bij wat je doet, je bent uit je kracht gehaald.

Ik luister goed en geef je handvatten. We werken ernaar toe dat jij weer verder kan op jouw pad met de kracht, kennis en wijsheid vanuit je eigen hart. Verschillende kaartensets en het werken met de biotensor kunnen ook verduidelijking geven en jou weer in contact met je hart te brengen.

 

Massages

Zelf kan ik erg genieten van de ontspannende en helende werking van een massage. Ik heb cursussen ontspanningsmassage en Holistic Pulsing gevolgd. Holistic Pulsing is een heel zachte manier van massage waarbij ik je lichaam heel zachtjes ga ‘schudden’. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water en door het pulsen kan dit weer vrijuit gaan stromen. Heel ontspannend!                                               Ik kan mijn behandelingen dus combineren met een ontspannende massage.

Wandelsessies

Sommige mensen komen tot diepere inzichten tijdens wandelen. Ik herken dit goed, tijdens het wandelen door de natuur komen er spontaan inzichten naar boven die passen bij de vragen die op dit moment spelen.
De hersenen krijgen continu vers zuurstof waardoor we vanzelf fit en helder worden.

Juist in deze tijd waarin veel mensen meer binnen zitten door thuiswerken, kunnen wandelsessies een fijne manier zijn om op een constructieve manier bezig te zijn met dingen waar je tegenaan loopt. Vanuit mijn jarenlange ervaring in de medische wereld ken ik maar al te goed het verband tussen beweging, ontspanning, gezondheid en ziekte, het is fijn als je dit zelf ook zo kan ervaren.

Ik loop graag een eindje met je mee om je te ondersteunen in jouw proces zodat je weer kan reageren vanuit je hart en keuzes kan maken die hierbij horen.

Persoonlijk lied of gedicht maken

Sinds een aantal jaren maak ik zo af en toe een lied of gedicht voor mezelf of iemand anders. Dit kan gaan over een levens-thema of over iets dat belangrijk is op dit moment.

Emoties zoals verdriet of boosheid, maar zeker ook blijdschap en verwondering komen rechtstreeks vanuit ons hart; soms is het lastig om bij deze emoties te komen, nèt alsof je er niet goed bij kan. Door een lied of gedicht te maken over de situatie waar het om gaat, geef je jezelf de mogelijkheid om deze emoties beter te gaan voelen. In no time kom je bij het gevoel waar het om draait. Dit kan echt heilzaam werken weet ik uit ervaring!

Misschien heb jij ook thema’s die op deze manier uitgediept of beter gevoeld mogen worden, ik help je graag met het maken van je eigen lied of gedicht!

'PLAATS JE VERTROUWEN IN DATGENE WAT JE HART VOELT'

- Ingspire-

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek waarin we kijken of we samen aan de slag gaan.